Nieuws

Mei 2014:

Deelname aan Atelierroute Nijkerk op 24 en 25 mei 2014

Op zaterdag 24 en zondag 25 mei is de Atelierroute Nijkerk. Dit jaar doet Jan Warringa voor de derde keer mee. De route voert langs allerlei adressen waar werk te zien is van meerdere creatievelingen zoals schilders, beeldhouwers, tekenaars enz.
Het thema voor 2014 is De Reis. Meer informatie via de website van de Atelierroute.

Deelname aan Atelierroute Nijkerk op 1 en 2 juni 2013

Nijkerk stond op zaterdag 1 en zondag 2 juni in het teken van de atelierroute. Op veel adressen was werk te zien zijn van lokale creatievelingen. Jan Warringa was een van de deelnemers. In totaal vonden 150 mensen hun weg naar de Beekhoven 12. Een terugblik op de Atelierroute 2013 staat op Nijkerk.nieuws.nl.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Meer informatie via de website.

Maart 2013:

Expositie bij Van den Brandhof

Voor een periode van ruim vier weken waren de schilderijen te zien tussen de voorjaarsmode in de herenmodezaak Van den Brandhof in Nijkerk. Er hingen ruim 20 doeken in de winkel. Het idee om schilderijen in de modezaak te hangen kwam tijdens een gesprek in de winkel tot stand. “De voorjaarsmode en de kleuren van de schilderijen versterken elkaar en maken onze winkel tot een fleurig geheel”, aldus Van den Brandhof, eigenaar van de herenmodezaak.